20/6/10

Φυσικές Συμβουλές Ομορφιάς

Φτέρνες κ Φροντίδα:

Οι φτέρνες θέλουν ειδική φροντίδα. Τώρα δείχνουμε τα πόδια μας με πέδιλα και σανδάλια: μια ελαφρόπετρα κ ένα μείγμα για απολέπιση που αναφέραμε πιο κάτω δημιουργεί το τέλειο αποτελεσμα. ΄Επειτα απλώνουμε την βαζελίνη κ αφήνουμε να στεγνώσει,για τέλεια πόδια αφου βρέχουμε τα πόδια μας βάζουμε βαζελίνη κ αφήνουμε να στεγνώσει, τα αποτελέσματα θεαματικά ενδείκνυται για βράδυνες εξορμήσεις με κοντά φορέματα.

Φυσικές Συμβουλές Ομορφιάς


Τώρα το καλοκαίρι η διάθεση για ξενύχτι κ διασκέδαση είναι ανεβασμένη έτσι η επιδερμίδα μας χρειάζεται να δείχνει ολη την ώρα άψογη .Οι μαύροι κύκλοι κάτω απο τα μάτια ειναι αναπόφευκτο κακό αντιμετώπιση τους είναι πολύ εύκολη με φυσικό τροπο. Χρειαζόμαστε ένα αγγουράκι κομμένο σε ροδέλες τα τοποθετούμε στην επιφάνεια των ματιών για μια ωρα. Σύμφωνα με έρευνες το 78% των γυναικών μόλις ξυπνήσουμε φτιάχνουμε καφε για να συνέλθουμε,αυτο ειναι λάθος. Ο οργανισμός χρειάζεται ένα κοκτέιλ απο διάφορα φρούτα κ πορτοκάλι για τουλάχιστον για 2 ώρες.

Φυσικές Συμβουλές Ομορφιάς .


1)Απολέπιση προσώπου κ σώματος.

Για απολέπιση προσώπου κ σώματος χρειαζόμαστε ζάχαρη, λάδι και λεμόνι σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη με το λάδι προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας μέλι κ ένα κουταλάκι λεμόνι αφού το ανακατέψουμε κ ομογενοποιηθεί τότε απλώνουμε στα σημεία που θα κάνουμε τον καθαρισμό με απαλές κυκλικές κινήσεις αφού κάνουμε όλη την επιφάνεια πλένουμε το πρόσωπο μας.