22/3/12

Versace for H&M s/s2012



Τα H&M μας έχουν συνηθίσει σε χαμηλές τιμές ώμος δεν ισχύει όμως το ίδιο και με τη συλλογή Versace όχι όσον αφορά τη ποιότητα η οποία είναι πολύ καλή, αλλά όσον αφορά την τιμή. 

Mην περιμένετε να ψωνίσετε φόρεμα Versace με 35.95€  αλλά αυτή τη τιμή έχουν μόνο τα σκουλαρίκια του οίκου! Άλλες  τιμές είναι: φούστα 99€, μεταξωτή μπλούζα 59.90€, δερμάτινο jacket 199€, φόρεμα 129€ ή199€ ή 249€,καστόρινες μπότες 129€, παντελόνι 59,95€, τσάντα 99€,μπούστο 99€.  


Τα κομμάτια που σχεδίασε ο οίκος για τα H&M είναι σε μεταλλιζέ, νέον χρώματα αλλά σε κλασικό μαύρο. Τα εκκεντρικά prints και οι μαίανδροι που είναι και το σήμα κατατεθέν του οίκου . Η συλλογή για την H&M είναι η πεμπτουσία της Versace, ανέφερε σχετικά η Donatella : «Γι αυτή τη συλλογή ανατρέξαμε στα αρχεία αλλά και σε πιο πρόσφατες συλλογές και επαναφέραμε μερικά θρυλικά χαρακτηριστικά της Versace, όπως τα έντονα τυπώματα, τον ελληνικό μαίανδρο και τα τολμηρά κοψίματα. Στην συλλογή, μάλιστα έχουν προστεθεί και αντρικά κομμάτια αλλά και είδη για το σπίτι!










H&M for Ladies