10/1/11

The Cuff

THE CUFF




 








Coco Chanel ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ

Χρησιμοποίησε το σταυρό της Μάλτας το σύμβολο της αρετής της τόλμης και του θάρρους που το τοποθετούσαν στις πανοπλίες των ιπποτών ,και το εισήγαγε στην μόδα με όλη την τιμή και τη δόξα που το ακολουθούσε .Το πιο μοντέρνο σύμβολο υψηλής ραπτικής.

Φορώντας η ιδία τα βραχιόλια που σχεδίαζε για εκείνη ο αριστοκράτης Σικελός φίλος της Φουλκο Σαντοστεφανο Δούκας της Βερντουρα πόζαρε σαν Ηρωική Υπερασπίστρια της μόδας με το βραχιόλι με το σταυρό στον καρπό της.

Ο Φουλκο ίδρυσε το 1959 τη φίρμα VERDURA τα βραχιόλια τα οποία είναι φετίχ και όνειρο όλων των γυναικών που ξερόυν από την Ιστορία της Μόδας

Σήμερα τα επαναφέρουν οι μεγάλοι οίκοι σε ποικιλία χρωμάτων με πολυτίμους λίθους και διαμάντια και παρά τις ροκ παρεμβάσεις για εμάς θα αποτελούν ένα διαχρονικό κομμάτι που θα μας κάνει να αναγνωρίζουμε το ¨εκλεκτό¨ με την προϋπηρεσία… από τα κοινά μαζικής αισθητικής.

Roberto Cavalli Winter

Roberto Cavalli


Winter 2010 Winter 2010


Το δέρμα κυριάρχησε στην φετινή επίδειξη του σχεδιαστή ,το μαύρο χρώμα σε διάφορα υφάσματα με μεταλλικές λεπτομέρειες και η ψηλές μπότες που είναι in fashion φέτος έδωσαν δυναμισμό και μυστήριο .Φούστες από γούνα με βινύλ κολάν και τόπ με διαφάνειες. Μαύρα τσαντάκια χεριού συμπληρώνουν σε συνδυασμό με τα δερμάτινα γάντια. το σύνολο το απόλυτο σύνολο του χειμώνα. smoοky eyes έντονο βλέμμα άτονα χείλια πιασμένα σε κότσο ίσα μαλλιά προτίμησε ο οίκος. Τολμήστε το.

FACE CARE S.O.S

FACE CARE S.O.S




Το ντεμακιγιάζ είναι απαραίτητο να γίνετε καθημερινά, είναι ένδειξη καλής συμπεριφοράς προς το δέρμα μας και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να διατηρήσουμε την νεανικότητα του.

Το βαμβάκι κάθε βραδύ γεμίζει με καυσαέριο σμήγμα σκόνη και διάφορες στρώσεις make up έτσι θα έπρεπε να είναι αλλά υπάρχουν και τα βραδιά που είμαστε κουρασμένες η ζαλισμένες από την βραδινή μας έξοδο και λεμέ σιγά ένα βραδύ δεν κάνει τίποτα να μην βγάλουμε το μακιγιάζ μας.

Τεράστιο λάθος .

Η αφύπνιση που χρειαζόμαστε για να μην αφήσουμε ποτέ την επιδερμίδα μας χωρίς ντεμακιγιάζ έρχεται παρακάτω.

Για να κατανοήσουμε την αξία αυτής της καθημερινής ιεροτελεστίας

Οι ειδικοί επισημαίνουν «Είναι χειρότερο να παρακάμψουμε τον καθαρισμό προσώπου έστω για μια φορά παρά να αφήσουμε την επιδερμίδα χωρίς υδατική κρέμα για τρεις μέρες.»

Η επιδερμίδα μας διαθέτει φυσικό μηχανισμό ενυδάτωσης ενώ ο καθαρισμός είναι ολοκληρωτικά στο δικό μας χέρι. Η Επιδερμίδα μας περιμένει από μας να αναπνεύσει και να δεχτεί τα οφέλη της ενυδατικης κρέμα .

Σε ιδανικές συνθήκες ο καθαρισμός πρέπει να γίνετε δυο φορές την μέρα πρωί και βραδύ. Ο πρωινός καθαρισμός απομακρυνεΙ βακτηρίδια και σμήγμα που μαζεύτηκε το βραδύ . Ενώ ο βραδινός καθαρισμός πριν τον ύπνο εξασφαλίζει στα κύτταρα την δυνατότητα να αναπνεύσουν και να αποτοξινωθούν από τις φθορές που έχουν υποστεί κατά την διάρκεια της μέρας.

Οι βιασύνη και οι προθεσμίες στην καθημερινή μας ζωή δεν μας παρέχουν την πολυτέλεια να κάνουμε δυο καθαρισμούς και έτσι μας μένει ο βραδινός καθαρισμός. Κατά την διάρκεια της νύχτας υπάρχει η μέγιστη παραγωγή σμήγματος και ο αριθμός των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύοντας πάνω στην επιδερμίδα μας είναι σχεδόν διπλάσιος από ότι την μέρα. Έτσι καθώς το σμήγμα εγκρίνετε προς την επιφάνεια συναντάει τα νεκρά κύτταρα που δεν έχουν απομακρυνθεί και δημιουργούν ένα αδιαπέραστο φράγμα με συνεπεία να μην αφήνει την επιδερμίδα να αναπνεύσει. Κυκλοφορούν στο εμπόριο λοσιόν καθαρισμού αλλά και μαντηλάκια καθαρισμού.

Για τον καθαρισμό των ματιών ντεμακιγιάζ οι συνθέσεις 2+1 είναι αποτελεσματικές όμως όχι για τα έντονα smoky eyes πολλές φορές νιώθουμε μια φαγούρα στις βλεφαρίδες και δυσκολευόμαστε να τις καθαρίσουμε τελείως από τις στρώσεις μασκαρας όπως και επίσης τα νεσεσέρ ξεχειλίζουν από μπουκαλάκια διάφορα. Συμβουλή για το ντεμακιγιάζ ματιών: Το Baby oil Johnson&Johnson κάνει θαύματα. Σε ένα βαμβάκι ρίχνουμε μικρή ποσότητα και περνάμε την περιοχή των ματιών μέχρι να βγει όλο το προϊόν μασκαρας και χρώματος. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!



Fashion Icon of the month NOVEMBER :Diane Kruger

FASHION ICON OF THE MONTH NOVEMBER DIANE KRUGER






Η Νταιαν Κρουγκερ γεννημένη στο Αλγκερμισεν της Γερμανίας το 1976  δεν είναι από τις γυναίκες που εντυπωσιάζουν με την πρώτη ματιά. Αυτό που μαγνητίζει το βλέμμα σου είναι κάτι περισσότερο από το λυγερό κορμί μπαλαρινας και τα τελεία χαρακτηριστικά. Έχοντας αντικαταστήσει την πασαρέλα με τα Πλατο του σινεμα η Νταιαν εκπέμπει μια αφοπλιστική δύναμη. Χωρίς να προσπαθεί να επιβληθεί είναι προφανές ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο.

Έγινε γνωστή με το ρολό της ωραίας Ελένης στην Τροία 2004,

Και στην ταινία του Ταραντινο Άδοξοι Μπάσταρδοι ήταν ένα ακόμα αστεράκι σε μια καριέρα που χτίζετε με προσεχτικά βήματα.

Σε μια ερώτηση που της έκαναν από το περιοδικό Μarie Claire



Με τι κριτήριο επιλέγετε πως θα ντυθείτε: απάντησε

Εξαρτάτε . Μερικές φορές βγαίνω στην γειτονιά με πιτζάμες ,ενώ άλλες μακιγιάρομαι έντονα και ντύνομαι απλώς για να βγω για φαγητό με τον αγαπημένο μου.

Είστε πιστή σε κάποιο στυλ;

Μου αρέσει υπερβολικά η μόδα για να είμαι πιστή μονό σε ένα στυλ μπορώ να εμφανιστώ με κάτι εξαιρετικά εκκεντρικό αλλά και με ταγέρ Chanel. Προτιμω τους Costume National γιατι τα ρουχα τους είναι σεξυ με μια υποψια ροκ.