2/6/11

Ο Οίκος Γιορτάζει ''Jimmy Choo'' Crystal Collection




Ο  Γνωστός Οίκος γιορτάζει τα 15 του χρόνια στο χώρο της μόδας με την απίστευτη συλλογή  Crystal collection  στρας και κρύσταλλα σε όλα τα πέδιλα της συλλογής.
Απλά πέδιλα? Δεν νομίζω.Το αγαπημένο μου που ξεχωρισα το Cosmic  απο την κολεξιον Choo 24:7 κλασική πλατφόρμα σε μεγάλη Γκάμα χρωμάτων ιδανική για κάθε εποχή.Viola και Niagra απλά μοναδικά .
 Απίστευτο και όμως αληθινό!!

Fashion Icon of the month June ; Alexa Tcung Για πάντα Στύλ

Γεννημένη 5  Νοεμβρίου 1983 (27 ετών)

στην Αγγλία
με ύψος :1,73
χρώμα μαλλιών:καστανό
χρώμα ματιών:μπλε
μετρήσεις :82-61-91 Ε.Ε
32-24-36 ΗΠΑ
SIZE:2 ΗΠΑ
34 Ε.Ε
Από μικρή ηλικία είχε ανάπτυξη μια έφεση στην μόδα και αυτό αποδεικνύεται αφού στην εφηβική της ηλικία εργάστηκε στα περιοδικά Elle girl και  Cosmo girl στην συνέχεια συνεργάστηκε με διάφορες εταιρείες όπως  Fanta,sony ericsson,sunsillk,urban outfitters tampax.
Έχει εμφανιστεί σε μουσικά βιντεοκλίπ για καλλιτέχνες όπως  the streets,westlife,delta goodrem  Ρουμπεν και Holly Valance πρωταγωνίστησε ως Jake στην τηλεοπτική σειρά που μεταδόθηκε από fashion tv Shoot me το 2005.


Μετά από 4 χρόνια  εισχωρεί στην βιομηχανία της ομορφιάς το 2008 γίνεται το βασικό πρόσωπο 2μεγαλων εταιρειών της Αυστραλίας.
Τον Σεπτέμβρη του 2008 περπάτησε την πασαρέλα της Vivienne  Westwood red label ια την άνοιξη καλοκαίρι 2009.
Αρχές 2009 έγινε το πρόσωπο της βρεταννικής υψηλής μόδας  New look .
Τον Απρίλιο 2009 διαμόρφωσε  τη συλλογή  holiday wren  μαζί με τον φιλο της Θωμα  Tenessee.
2009  το πρόσωπο   της DKNY jeans και το 2010 το βασικό μοντέλο για την  pepe jeans  και τον Ιούνιο του 2010 το πρόσωπο της Lacoste
Ιανουάριο 2011 ανακοινώνετε το πρόσωπο της ιταλικής μάρκας  superga για την καμπάνια της εταιρείας για τον εορτασμό της επετειου των 100 χρονών.
Είναι η μούσα πολλών σχεδιαστών λόγω του διακριτικού και προσωπικού της στυλ.
Εμφανίζεται πάντα στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες .
Ασχολείται  με τα περιοδικά vogue,   Elle, Bazaar-Harper και ανήκει στις πρώτες σειράς στις επιδείξεις μόδας των αγαπημένων της σχεδιαστών.
Η Anna Wintour απο την vogue την έχει περιγράψει ως φαινόμενο ενώ οι New York Times δήλωσε ότι είναι η νέα kate moss της Νέας Γενιάς. Επίσης ο Karl Langerfeld   του οίκου Chanel την περιέγραψε ως όμορφο έξυπνο αλλά και σύγχρονο κορίτσι. Το Δεκέμβριο του 2010 ο Bryan Ferre  εξ ονόματος της British Fashion Council την απονεμήθηκε το βρετανικό βραβείο στύλ που την αναγνωρίζει ως ένα άτομο που ενσαρκώνει το πνεύμα της Βρετανικής μόδας και είναι πρέσβειρα του Ηνωμένου Βασιλείου  ως κύριο δημιουργικό και κομβικό σημείο για την μόδα . Η απονομή  πραγματοποιήθηκε στο Savoy Theater  του Λονδίνου.