22/3/12

Άνοιξη / Καλοκαίρι 2012 τάσεις


Άνοιξη / Καλοκαίρι 2012 τάσεις

Έχουμε εντοπίσει τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για την προσεχή άνοιξη και θα τις αναφέρουμε απευθείας από την πασαρέλα! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να είναι διαφορετικά αυτή τη σεζόν και να ανανεώσετε το στυλ σας. Ποια είναι η αγαπημένη σας τάση;
Art deco
Η μεγάλη αναγέννηση Gatsby είναι εδώ για να μείνει. Από την σέξι λάμψη Art Deco στο Gucci σε φορέματα κοκτέιλ του Christian Dior.
construct
Cristobal Balenciaga συνεχίζει να εμπνέει τις επόμενες γενιές. Οι πασαρέλες του Παρισιού και του Μιλάνου  Εάν έχετε λεπτά πόδια προσπαθήστε να φορέσετε τις midi φούστες.  Ο τέλειος τρόπος για το στυλ και την κομψότητα!
pastel
Έχετε κουραστεί από  το μαύρο και το γκρι του χειμώνα; Φωτίστε την γκαρνταρόμπα σας και τη διάθεσή σας με τα χρωματα  σε παλ αποχρώσεις παγωτό. Τολμήστε να ταιριάξετε περισσότερο από τρεις αποχρώσεις που ταιριάζουν  με τα παπουτσια σας. Ανακαλύψετε την αθώα κοπέλα από μέσα ...
sport -chic
 Αθλητισμος:Εχει αναδειχθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα θέματα της φετινής σεζόν στη Νέα Υόρκη, με φορέματα αλεξίπτωτο από Kenzo και κομψό παντελόνι  από τα αγόρια στο Rag & Bone. Κοιτάξτε  τον αγωνιστικό χώρο και να είστε σιγουρη για το τέλειο αποτέλεσμα.
Μόδα της φετινής σεζόν ανταμείβει όλους αυτούς τους μήνες της σκληρής άσκησης και γιόγκα. Εκθέτουν στομάχι σας.
Remember πόσο κομψή ηταν η Σοφία Λόρεν και η Μπριζίτ Μπαρντό.  Αποκαλύπτοντας μόνο μία καλαίσθητη λάμψη του δέρματος και κρατήστε τους ώμους και την πλάτη σας ίσια, ως πλοίαρχος.
Bohemian chic
Οι περισσότεροι από τους σχεδιαστές  δημιουργησαν boem φορέματα.  Από το κομψό maxi φορέματα λουλούδια σε Yves Saint Laurent σε δηλώσεις gupsy Missoni, αυτό το καλοκαίρι μπορούμε να περπατήσουμε στους δρόμους με τις πλήρεις φούστες σε μήκος και πολύχρωμα σκουλαρίκια. Για να ολοκληρώσετε το βλέμμα ας μην ξεχνάμε  τα πιο εκκεντρικα αξεσουάρ σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου